+421 948 103 105
sk
en
hu
sk
en
hu

Termékeink

Hírek

26.6.2022
GLS futárszolgátlatal kuldjuk a csomagokat utánvételel is. Van magyarbankszámlánk K&H banknál ha elore szeretné fizetni a megrendelését. Egy csomag maximálisan 30 kg a szálítási díj csomagonként adot.

rnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrn
26.6.2022
rnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrn
rnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrn
Beszélunk magyarul ha bármi kérdése van kérem nehabozzon hívni minket  +421948105105 telefonszámon.

Neem olaj, természetes - ( 1 l )

Elérhetőség: Nem áll rendelkezésre
Mennyiség: x 1 db
Ár áfaval: 16 260 Ft ( 12 805 Ft áfa mentes ár )

Megnevezés

Neem olaj  , BIO

Információk

A neem olajat egy trópusi területeken honos, örökzöld fafaj olivabogyóra hasonlító termésének magjából préselik. A neem-fa és a terméséből sajtolt olaj Afrikában már évszázadok óta egyet jelent a gyógyítással. A neem olaj zsírsavakban, E-vitaminban, valamint esszenciális aminosavakban gazdag. Nagy koncentrációban antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatású összetevőket is tartalmaz.
Olvadáspontja kb. 23 °C. Illata leginkább a pirított napraforgómagéhoz hasonlít némi dió jegyekkel keverve. Színe a világosbarnától a zöldesbarnáig terjedhet, illata pedig leginkább a napraforgómagra hasonlít. A neem olajat leginkább testápolókban és higiéniás készítményekben, kézkrémekben és hajápolási termékekben használják. Ezen kívül jelentős a biológiai növényvédelemben betöltött szerepe is.

Felhasználása

A benne található komplex hatóanyagainak köszönhetően alkalmazása széleskörű.

  • Gyulladáscsökkentés - segíti a gyulladt bőr gyógyulását. Irritációk, csípések, felületi sérülések esetében alkalmazható.
  • Pattanások ellen - gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatásának köszönhetően pattanások ellen is bevethető.
  • Haj- és körömápolásra - a neem olaj alkalmazható a száraz és viszketős fejbőrre, csökkenti a korpásodást, erősíti a hajszálakat. Az olaj tartós használata mellett visszaszorítható a körömgomba.
  • Természetes növényvédelemre - a kutatások szerint közel 130-féle kórokozó,kártevő ellen használható. Valódi bio-növényvédőszer.

Származási ország

India

Tárolás

Hűvös, száraz helyen, zárt tartályban tárolandó.
A

UPOZORNENIE: