Ponuka

Novinky

19.3.2019
Odteraz poštovné zadarmo nad 90 EUR za tovar do 40 kg balík.

11.2.2019
Zaviedli sme papierové tašky pri osobných odberoch, odteraz si môžete vybrať aj papierové ak nemáte radi plastové.

13.1.2019
Dáváme možnost ktorú postupne zaradíme aj do našej ponuky si vybrať kurierskú spoločnosť.
Pokial by ste mali výhradi posielať s GEIS vieme zabezpečiť aj s GLS prepravu. Stačí uviesť pri objednávke do poznámky, že prajete si posielať cez GLS.

31.5.2018
Akceptujeme emailové objednávky. Pri objednávke uviesť dodaciu adresu typ a množstvo tovaru a telefonický kontakt. Posielajte na obchod@pgchem.sk

1. Reklamácie:
posielajte na info@pgchem.sk predmet správy reklamácia. Následne kontaktujte nás telefonicky 0948 105 105. Aby sme vám spetne potvrdili, či sme prijali vašu reklamáciu. Obchodných podmienkách skontrolujte kategoriu reklamácie.

2. Zrušenie objednávky: posielajte emailom na obchod@pgchem.sk predmet správy zrusenie objednavky

3. Sťažnosť / Nespokojnosť:
ohláste prosím telefonicky na 0948 105 105 alebo mailom obchod@pgchem.sk

Bambucké maslo, prírodné - ( 100 g )

Dostupnosť: Do 7 dní
Množstvo: x 1 ks
Cena s DPH: 3,80 € ( 3,17 € bez DPH )
Množstvo Zľava
5 ks a viac 10%
10 ks a viac 20%

Názov

Bambucké maslo prírodné , bambucké maslo

Informácie

Prírodné nerafinované bambucké maslo žltohnedej farby a miernej praženej vône. Obsahuje omnoho viac vitamínov a iných cenných látok ako biela, teda čistená forma.
Získava sa z orechov vzácnych stromov Shea Tree, ktoré rastú v Afrike. Vďaka svojim skvelým hydratačným a zmäkčujúcim účinkom a prírodnému charakteru je nesmierne obľúbené po celom svete. Reč je o bambuckom masle, ktoré pôsobí na telo ako dokonalý prírodný balzam. Svojim zložením a šetrným spôsobom spracovania si bambucké maslo uchováva veľký podiel vitamínov, najmä vitamínu A, E a F. Okrem nich obsahuje aj prírodné liečivé vosky, vzácne rastlinné steroly, karitény, kyselinu škoricovú a nenasýtené mastné kyseliny.

Využitie

Bambucké maslo sa hlavne používa v kozmetike, v krémoch, emulziách, vlasových kondicionéroch pre suché a krehké vlasy, na problémy dehydratácie a deskvamácie. V období sucha zabraňuje praskaniu pokožky, na masáž, ako prostriedok na opalovanie, v liečebných mastiach. Zvyšuje obranyschopnosť pokožky, udržuje pokožku pružnú a vláčnu, upokojuje a regeneruje pokožku postihnutú ekzémami, lupienkou a akné, chráni pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi prostredia (mráz, vietor, slnko), zvyšuje odolnosť kože voči infekciám a chorobám, má protizápalové účinky, urýchľuje a uľahčuje hojenie popálenín a drobných odrenín, výbornou prevenciou proti popraskaniu kože a vzniku strií (v tehotenstve, pri telesných zmenách v období dospievania, atď), odporúča sa aj na ošetrenie jemnej detskej pokožky (napr. v oblasti plienok), vytvára na koži ochranný filter, pritom neupcháva póry a pokožka môže voľne dýchať.

Špecifikácia

INCI meno: Butyrospermum Parkii (Shea Butter)
CAS číslo: 194043-92-0
Index lomu (40°C): 1.455-1.470
Číslo kyslosti 1.5
Jódové číslo: 48-73
Bod topenia: 28-42°C

Krajina pôvodu

Sudán, Západná Afrika (Ghana, Nigéria, Mali)

Skladovanie

Uchovávajte v tesne uzavretej nádobe, na chladnom a suchom mieste.

UPOZORNENIE: