Ponuka

Novinky

13.1.2019
Pokial vám nevyhovuje doručenie kurierom, spúštame posielanie balíkov aj cez GEIS POINT, stačí uviesť, pri objednávke do poznámky, mesto a výdajne miesto. Takto si môžete vybrať balík kedy vám to vyhovuje. https://www.baliky.sk/ na tejto stránke máte uvedené výdajné miesta kde sú k dispozícií.

13.1.2019

Dáváme možnost ktorú postupne zaradíme aj do našej ponuky si vybrať kurierskú spoločnosť.
Pokial by ste mali výhradi posielať s GEIS vieme zabezpečiť aj s GLS prepravu. Stačí uviesť pri objednávke do poznámky, že prajete si posielať cez GLS.

31.5.2018
Akceptujeme emailové objednávky. Pri objednávke uviesť dodaciu adresu typ a množstvo tovaru a telefonický kontakt. Posielajte na obchod@pgchem.sk

1. Reklamácie:
posielajte na info@pgchem.sk predmet správy reklamácia. Následne kontaktujte nás telefonicky 0948 105 105. Aby sme vám spetne potvrdili, či sme prijali vašu reklamáciu. Obchodných podmienkách skontrolujte kategoriu reklamácie.

2. Zrušenie objednávky: posielajte emailom na obchod@pgchem.sk predmet správy zrusenie objednavky

3. Sťažnosť / Nespokojnosť: ohláste prosím telefonicky na 0948 105 105 alebo mailom obchod@pgchem.sk

Bambucké maslo, rafinované - ( 500 g )

Dostupnosť: Skladom
Množstvo: x 1 ks
Cena s DPH: 5,50 € ( 4,58 € bez DPH )
Množstvo Zľava
5 ks a viac 10%

Názov

Bambucké maslo rafinované

Oblasť použitia

Kozmetický priemysel

Krajina pôvodu

Sudán, Západná Afrika (Ghana, Nigéria, Mali)

Informácie

Bambucké maslo je tuk získaný z jadier z bambuckého stromu (Butyrospermum parkii), čo je cca 15 m vysoký, tropický strom, divoko rastúcich a pestuje v Sudáne rovnako ako v západnej Afrike (Ghana, Nigéria a Mali). V kerenls pripomínajú pagaštanu konského a obsahujú 45-48% tuku, 10% bielkovín a 25-30% sacharidov. Bambucké maslo sa získava stlačením vybraných jadier, vriacou vodou, zbieraním na mastnotu a následnú rafináciu (odkyslenie, bielenie, deodorization). Vysoko čistý a pozoruhodne oxidácii kvalita odpor pevnej konzistenciu, svetle šedavý na bielu, sa získa.

Využitie

Bambucké maslo sa používa ako masťového základu. Až 75% nezmydelniteľných látok sa skladajú z terpenických alkoholov takmer exclusivly nájdený ako estery kyseliny škoricovej explaning liečivé vlastnosti a skutočnosť, že bambucké maslo je dobre znášaný pokožkou. Bambucké maslo môžu byť použité v mnohých rôznych aplikáciách, ako sú výrobky pre starostlivosť o pery, krém na ruky, slnečné starostlivosti, mydlá, telové mlieka, výrobky pre starostlivosť o dieťa a ďalšie.

Špecifikácia

INCI meno: Butyrospermum Parkii (Shea Butter)
CAS číslo: 194043-92-0

Index lomu (40°C): 1.455-1.470
Číslo kyslosti 1.5
Jódové číslo: 48-73
Bod topenia: 28-42°C

Skladovanie

Riadne uzatvorené, chrániť pred vlhkosťou, teplom a chráni pred nečistotami a cudzích telies.

UPOZORNENIE: