+421 948 103 105
sk
en
hu
sk
en
hu

Ponuka

Novinky

Z dôvodu veľkého množstva
objednávok prosíme o trpezlivosť
pri vybavovaní vašich objednávok.

Alpine motoSafe RACE - ( 1 ks )

Dostupnosť: Nedostupné
Množstvo: x 1 ks
Cena s DPH: 15,50 € ( 12,92 € bez DPH )

INFORMÁCIE

Mávate niekedy pocit, že po fajn jazde na motorke akoby ste stále boli na diaľnici? Ak vám po jazde píska v uchu, zaručene vám odumrelo pár buniek vo vnútornom uchu a to rozhodne znamená poškodenie sluchu.  Alpine MotoSafe vám pomôže tomu zabrániť, keďže majú filtre, ktoré filtrujú len škodlivý aerodynamický hluk.
Bezpečný a zákonný limit, ktorému môže byť sluch vystavený je 80 decibelov. Pravidelný hluk nad 80 decibelov neodvolateľne vedie k poškodeniu sluchu. Testovaním sa preukázalo, že hluk vetra pod helmou mnohonásobne prevyšuje tento limit a tak sa človek aj počas krátkej jazdy nevedomky vystavuje riziku:

Riešenie ochrany sluchu od Alpine
MotoSafe sú štuple, ktoré sa maximálne prispôsobia tvaru vášho ucha, sú robené ručne a skladajú sa z dvoch častí: časti, ktorá ide do vnútra ucha a filtra. Špeciálne filtre proti hluku vetra, sa zakladajú do štupľov a tak zvuk motora a okolitej premávky ostane jasne počuteľný a váš sluch nie je izolovaný.
Vďaka teplu ucha sa štuple adaptujú tvaru zvukovodu v priebehu chvíľky a vytvárajú tak pocit pohodlia, dokonca aj počas dlhšej doby nosenia.

Filter MotoSafe Race bol vyrobený pre rýchlu jazdu na diaľnici a na okruhoch

Obsah balenia


Pár filtrov MotoSafe Race (Vysoká ochrana)
Luxusné cestovné puzdro
Aplikátor na štuple

UPOZORNENIE: