Ponuka

Novinky

31.5.2018
Akceptujeme emailové objednávky. Pri objednávke uviesť dodaciu adresu typ a množstvo tovaru a telefonický kontakt. Posielajte na obchod@pgchem.sk

1. Reklamácie:
posielajte na info@pgchem.sk predmet správy reklamácia. Následne kontaktujte nás telefonicky 0948 105 105. Aby sme vám spetne potvrdili, či sme prijali vašu reklamáciu. Obchodných podmienkách skontrolujte kategoriu reklamácie.

2. Zrušenie objednávky: posielajte emailom na obchod@pgchem.sk predmet správy zrusenie objednavky

3. Sťažnosť / Nespokojnosť: ohláste prosím telefonicky na 0948 105 105 alebo mailom obchod@pgchem.sk

Makadamiový olej rafinovany - ( 1 l )

Dostupnosť: Skladom
Množstvo: x 1 ks
Cena s DPH: 25,50 € ( 21,25 € bez DPH )

Názov

Makadámiový olej, makadamium, olej

 

INCI: Macadamia Integrifolia/Tetraphylla Seed Oil

Využitie

Makadamiový olej je známy ako silný antioxidant, ktorý bráni poškodeniu bunkových membrán. Vďaka spojeniu zinku a nenasýtených mastných kyselín je vynikajúcim prostriedkom na zjemnenie a zvláčnenie pokožky. Udržuje ju hebkú, pružnú a mimoriadne elastickú. Práve preto je obľúbený na starnúcu pleť. Tento regeneračný olej sa vynikajúco rozotiera a absorbuje. Používa sa teda aj na masáže. Ak túžite po zdravšej pokožke, neváhajte makadamiový olej použiť. Je vhodný aj po poškodení pokožky úrazom, či popálením. Má totiž schopnosť pleť hojiť a regenerovať. Trpíte v zime mimoriadne vysušenou a popraskanou pokožkou? Určite nič príjemné. Aj tento problém však jednoducho vyrieši makadamiový olej. Stačí ho naniesť na citlivé miesta podobne, ako klasický krém. Olej sa rýchlo vpije a nezanecháva na pokožke mastné stopy. Keďže pleť nedráždi, možno ho použiť aj na citlivú detskú pokožku. Veľmi účinný je najmä na starnúcu pleť, kde pôsobí ako vyhladzovač vrások.

Informácie

Makadamiový olej je rafinovaný.

Špecifikácie

Kvalita balenej látky je potravinárska balená v nepotravinárskej prevádzke.

Toxikologické údaje

UPOZORNENIE: