Ponuka

Novinky

OZNAM
Kvôli obrovskému návalu objednávok sme pozastavili predaj strategických komodít do doby, kým dobehneme staré objednávky, tiež z dôvodu, že ľudia neustále volajú a znemožňujú nám tým prácu. Za pochopenie ďakujem a, keď ani toto opatrenie nepomôže vypne sa telefón, kým sa nevybavia všetky staré objednávky.

1 DOBIERKY SÚ POVOLENÉ LEN PLATOBNOU KARTOU U KURIERA ( DAJTE DO POZNÁMKY ZAPLATIM KARTOU A NEMUSÍME VOLAŤ )
2 PREVODY FUNGUJÚ ŠTANDARDNE
3. RESPIRÁTORY NEBUDÚ
4. NEPÍŠTE EMAILY A NEVOLAJTE KEDY SA VAŠA OBJEDNÁVKA VYBAVI ROBÍME ČO JE NAŠICH SILÁCH
5. Čím viac položiek v objednávke tým dlhšie trvá vybaviť, keď sa neustále dopĺňa a pod. Celý deň sa rieši len emaily a telefonáty a nestíhame robiť vaše objednávky.

Kokosový olej, panenský - ( 1 l )

Dostupnosť: Skladom
Množstvo: x 1 ks
Cena s DPH: 24,48 € ( 20,40 € bez DPH )

Názov

Kokosový olej panenský , Kokosový tuk

Informácie

Kokosový olej lisovaný sa získava mechanickým lisovaním drveného a vysušeného endospermu (kopra). Hlavnými oblasťami pestovania kokosovej palmy sú Filipíny, Indonézia a India. Kokosový olej sa vyznačuje najmä vysokým obsahom nasýtených mastných kyselín a relatívne nízkou teplotou topenia.

Využitie

Má širokú škálu aplikácií vo farmaceutickom a kozmetickom priemysle. Tu sa používa ako nosná látka a ako masťový základ pre krémy a opaľovacie krémy. Jedinečný aj v starostlivosti o pokožku a vlasy, rôzne masti, krémy, výroba mydiel a mnohé ďalšie.

Špecifikácie

INCI: Cocos nucifera oil
CAS čislo: 8001-31-8
Vzhľad: biela pevná látka 
Vôňa: charakteristika
Teplota vzplanutia:> 200 ° C
Zmydelňovacie číslo: 248-265 mg KOH / g
Jódové číslo: 6 - 11
Mastná kyselina Zloženie: Kyselina laurová: 44,0 - 52,0%
Kyselina myristová: 17,0 - 20,0%
Kvalita: BIO

Krajina pôvodu

Srí Lanka / Filipíny

Skladovanie

Nádobu uchovávajte suchú a tesne uzavretú. Chráňte pred slnkom / svetlom.

UPOZORNENIE: