Ponuka

Novinky

Santalový prášok - ( 100 g )

Dostupnosť: Nedostupné
Množstvo: x 1 ks
Cena s DPH: 5,00 € ( 4,17 € bez DPH )

Názov

Santalový prášok , Prášok zo santalového dreva , INCI: Sandalwood

Informácie

Santalové drevo pochádza z Indie a je extrahované zo stromu rodu Santal. Tento strom je v Indii uctievaný ako posvätný po celé generácie. Vďaka obmedzeniu na jeho vývoz z krajiny, jedná sa o exkluzívny záležitosť. Svoje miesto má tak v kozmetike tak v medicíne.

Využitie

S obľubou sa používa do krémov a vlasovej kozmetiky, výborné je do zubných pást (v Indii sa už po stáročia používa ako prírodné bielidlo).

Krajina pôvodu

Austrália

Skladovanie

Skladujte uzavreté na chladnom a suchom mieste.

UPOZORNENIE: