Ponuka

Novinky

OZNAM
Kvôli obrovskému návalu objednávok sme pozastavili predaj strategických komodít do doby, kým dobehneme staré objednávky, tiež z dôvodu, že ľudia neustále volajú a znemožňujú nám tým prácu. Za pochopenie ďakujem a, keď ani toto opatrenie nepomôže vypne sa telefón, kým sa nevybavia všetky staré objednávky.

1 DOBIERKY SÚ POVOLENÉ LEN PLATOBNOU KARTOU U KURIERA ( DAJTE DO POZNÁMKY ZAPLATIM KARTOU A NEMUSÍME VOLAŤ )
2 PREVODY FUNGUJÚ ŠTANDARDNE
3. RESPIRÁTORY NEBUDÚ
4. NEPÍŠTE EMAILY A NEVOLAJTE KEDY SA VAŠA OBJEDNÁVKA VYBAVI ROBÍME ČO JE NAŠICH SILÁCH
5. Čím viac položiek v objednávke tým dlhšie trvá vybaviť, keď sa neustále dopĺňa a pod. Celý deň sa rieši len emaily a telefonáty a nestíhame robiť vaše objednávky.

Kokosový olej, rafinovaný - ( 25 kg )

Dostupnosť: Skladom
Množstvo: x 1 ks
Cena s DPH: 115,00 € ( 95,83 € bez DPH )

Názov

Kokosový olej rafinovaný , INCI: Cocos nucifera oil

Informácie

Rafinovaný kokosový olej je bez vône a má bielo alebo mierne žltú farbu. Kokosový olej je vyrobený z kopry (bielej mäsitej dužiny kokosového orecha) pri rafinácii je olej prefiltrovaný a jeho vôňa je pomocou vodných pár odstránená. Je to tvrdý tuk z dôvodu vysokého obsahu nasýtených mastných kyselín, okolo 45% tvorí kyselina laurová, zvyšok tvoria hlavne kyseliny kaprová, kaprylová a myristová. Pri vyšších teplotách (pri pečení) sa menej degraduje ako tekuté oleje.

Využitie

Rafinovaný kokosový olej sa využíva na kozmetické účely, na výrobu šampónov, krémov, mydiel a masážnych olejov. Kozmetické výrobky robí tvrdšími. Vysoký obsah kokosového oleja pri výrobe mydla môže spôsobiť vysušenie pokožky.

Špecifikácie

EC číslo: 232-282-8
CAS číslo: 8001-31-8
Voľné mastné kyseliny (200): max. 0,05
Peroxidové číslo: max. 0,5 meq O2/kg
N2O: 34-42
Jódové číslo typ. 8-11 g/100g
Farba Lovibond 5 1/4 "žltá typ. <15
Farbiaci Lovibond, 5 1/4 "červená typ. <1,5

Skladovanie

Skladujte v uzavretej nádobe na chladnom, suchom a dobre vetranom mieste.

UPOZORNENIE: