Ponuka

Novinky

19.3.2019
Odteraz poštovné zadarmo nad 90 EUR za tovar do 40 kg balík.

11.2.2019
Zaviedli sme papierové tašky pri osobných odberoch, odteraz si môžete vybrať aj papierové ak nemáte radi plastové.

13.1.2019
Dáváme možnost ktorú postupne zaradíme aj do našej ponuky si vybrať kurierskú spoločnosť.
Pokial by ste mali výhradi posielať s GEIS vieme zabezpečiť aj s GLS prepravu. Stačí uviesť pri objednávke do poznámky, že prajete si posielať cez GLS.

31.5.2018
Akceptujeme emailové objednávky. Pri objednávke uviesť dodaciu adresu typ a množstvo tovaru a telefonický kontakt. Posielajte na obchod@pgchem.sk

1. Reklamácie:
posielajte na info@pgchem.sk predmet správy reklamácia. Následne kontaktujte nás telefonicky 0948 105 105. Aby sme vám spetne potvrdili, či sme prijali vašu reklamáciu. Obchodných podmienkách skontrolujte kategoriu reklamácie.

2. Zrušenie objednávky: posielajte emailom na obchod@pgchem.sk predmet správy zrusenie objednavky

3. Sťažnosť / Nespokojnosť:
ohláste prosím telefonicky na 0948 105 105 alebo mailom obchod@pgchem.sk

Jojobový olej - ( 1 l )

Dostupnosť: Skladom
Množstvo: x 1 ks
Cena s DPH: 53,14 € ( 44,28 € bez DPH )

Názov

Jojobový olej 1 l

Oblasť použitia

Kozmetický priemysel

Informácie

O jojobovom oleji sa hovorí, že je vlastne vosk, ktorý je tekutý, čím pripomína olej. Z celkového hľadiska patrí ku najcennejším olejom spomedzi všetkých známych. Je vhodný na všetky typy pokožky, pretože je podobný látkam, ktoré produkuje ľudské telo. Má dokonca prirodzený ochranný UV filter 3 – 4. Olej sa do pokožky vynikajúco vstrebáva a nezanecháva pocit mastnoty. Po použití ju zanecháva zamatovo jemnú.

Využitie

Patrí k najcennejším prírodným olejom. Je vhodný na akýkoľvek typ pokožky. Udržiava prirodzenú vlhkosť pokožky, pravidelným používaním sa citlivá, suchá a podráždená koža stáva opäť odolnou. Obsahuje vyvážený pomer ošetrujúcej látok s hojivými schopnosťami. Má prirodzený ochranný UV-filter 3 až 4. Pár kvapiek jojobového oleja vmasírovaných do vlhkých vlasov im dodá hebkosť, jemnosť a navráti prirodzený lesk.

Špecifikácie

INCI meno: Simmondsia Chinensis Seed Oil
CAS číslo: 90045-98-0
EINECS číslo: 289-964-3
Vzhľad: kvapalina
Farba: zlato-žltá
Zápach: slabý
Bod varu: 398°C
Bod topenia: 6-7°C
Bod vzplanutia: 295°C
Teplota vznietenia: 338°C
Hustota (pri 20°C): 0,863-0,873 g/cm3

Skladovanie

Skladujte v tesne uzatvorených obaloch. Chrániť pred priamym slnečným žiarením, tepelnými zdrojmi a silnými okysličovadlami. Skladujte pri okolitej teplote. Obaly skladujte separátnou od potravín.

UPOZORNENIE: