Ponuka

Novinky

Arganový olej - ( 35 ml )

Dostupnosť: Skladom
Množstvo: x 1 ks
Cena s DPH: 3,70 € ( 3,08 € bez DPH )
Množstvo Zľava
3 ks a viac 9%
8 ks a viac 15%
15 ks a viac 20%

Názov

Arganový olej , Olej lisovaný za studena , Marocké zlato

Informácie

Arganový olej sa vyrába z bobuľoviny arganového stromu lisovaním za studena. Arganový strom je pôvodom z Maroka. Plody padajú z arganového stromu do siete a sú prepravované priamo do závodu na ďalšie spracovanie (sušenie, krakovanie jadier a lisovanie).

Využitie

Arganový olej má široké uplatnenie ako v potravinových doplnkoch, tak aj v kozmetike. Vďaka filtrácii je arganový olej takmer neutrálny, čo ho robí ideálnym pre všetky druhy kozmetických aplikácií, v kozmetike sa používa na starostlivosť o pokožku a vlasy, pretože má hydratačné a protizápalové vlastnosti. Je veľmi bohatý na vitamín E a skvalén. Na vlasy pôsobí ako kondicionér.

Špecifikácie

INCI meno: Argania spinosa kernel oil
Certifikácia ECOCERT
EINECS: 273-313-5
CAS číslo: 223747-87-3
Farba: zlato žltá
Zmydelňovacie číslo: 185-195 mg KOH / g
Jódové číslo: 99-101
Zloženie mastných kyselín: kyselina olejová: 43,0 - 50,0%
Kyselina linolová: 29,3 - 37,0%
hustota: 0,915 pri 20°C
Kvalita: BIO

Krajina pôvodu

Maroko

Skladovanie

Skladujte v uzavretom obale na chladnom a suchom mieste.

UPOZORNENIE: