Ponuka

Novinky

Jojobový olej - ( 35 ml )

Dostupnosť: Skladom
Množstvo: x 1 ks
Cena s DPH: 2,55 € ( 2,13 € bez DPH )

Názov

Jojobový olej , lisovaný za studena , INCI meno: Simmondsia Chinensis Seed Oil , 100 %

Informácie

O jojobovom oleji sa hovorí, že je vlastne vosk, ktorý je tekutý, čím pripomína olej. Z celkového hľadiska patrí ku najcennejším olejom spomedzi všetkých známych. Je vhodný na všetky typy pokožky, pretože je podobný látkam, ktoré produkuje ľudské telo. Má dokonca prirodzený ochranný UV filter 3 – 4. Olej sa do pokožky vynikajúco vstrebáva a nezanecháva pocit mastnoty. Po použití ju zanecháva zamatovo jemnú.

Využitie

Patrí k najcennejším prírodným olejom. Je vhodný na akýkoľvek typ pokožky. Udržiava prirodzenú vlhkosť pokožky, pravidelným používaním sa citlivá, suchá a podráždená koža stáva opäť odolnou. Obsahuje vyvážený pomer ošetrujúcich látok s hojivými schopnosťami. Pár kvapiek jojobového oleja vmasírovaných do vlhkých vlasov im dodá hebkosť, jemnosť a navráti prirodzený lesk.

Špecifikácie

INCI meno: Simmondsia Chinensis Seed Oil
CAS číslo: 90045-98-0
EINECS číslo: 289-964-3
Vzhľad: Číra, svetlo žltá kvapalina s charakteristickým zápachom
Počiatočná teplota varu a rozmedzie varu: >350°C
Bod vzplanutia: >200°C
Hustota (pri 20°C): 0,86 -0,87 g/cm3

Krajina pôvodu

Panama / USA / Izrael

Skladovanie

V chladnom (max. Pri izbovej teplote) a dobre vetranom prostredí a mimo zdrojov zapálenia.

UPOZORNENIE: