+421 948 103 105
sk
en
hu
sk
en
hu

Termékeink

Hírek

26.6.2022
GLS futárszolgátlatal kuldjuk a csomagokat utánvételel is. Van magyarbankszámlánk K&H banknál ha elore szeretné fizetni a megrendelését. Egy csomag maximálisan 30 kg a szálítási díj csomagonként adot.

rnrnrnrn
26.6.2022
rnrnrnrn
rnrnrnrn
Beszélunk magyarul ha bármi kérdése van kérem nehabozzon hívni minket  +421948105105 telefonszámon.

Cetilalkohol - ( 50 g )

Elérhetőség: Úton
Mennyiség: x 1 db
Ár áfaval: 460 Ft ( 365 Ft áfa mentes ár )

Megnevezés

Cetyl alkohol , cetil-alkohol , Alcool cetylique 98% , sűrítőanyag

Információk

A cetil-alkohol egy zsíralkohol, más néven 1-hexadekanol és palmitil-alkohol. A kozmetikai iparban a stabil termékkonzisztencia elérésére általánosan használt többcélú, nem zselatinizáló sűrítőanyag 95% zsírsavból áll, amelyeket növényi olajokból, különösen pálmaolajból nyernek. Szagtalan fehér pehelyként szállítják, amelyek nem oldódnak hideg vízben, és csak nagyon kevéssé oldódnak forró vízben és alkoholban.

Felhasználása

A cetil-alkoholt használják kozmetikumokban és testápolási termékekben, különösen a testápolókban és krémekben. Puhító, hidratáló, viszkozitás-stabilizáló és habjavító. A cetil-alkoholt az olajokhoz adják, és az olajfázis alatt elolvad, és jó másodlagos emulgeálószer.
Alkalmazás - max. adag: samponok / kondicionáló szerek legfeljebb 6% -ig, sminkjei 0,5–10%, testápoló 3%, arckrém 6%, arcmosás 6%, arcmaszk 6%, testmosás 6%. Olvadáspont: 54 ° C.

Specifikációk

EINECS-szám: 253-149-0
CAS-szám: 36653-82-4
REACH szám: 01-2119485905-24
minőség: kozmetikai
Cetil-alkohol tartalom:> = 98%
Megjelenés: fehér viaszos szilárd anyag
Szag: szagtalan
Olvadáspont: 48-50 ° C
Forráspont: 305 - 330 (világít)
Lobbanáspont: = 150 ° C (világít)
Gőznyomás: 3 mbar (38 ° C) (világít)
Sűrűség: = 0,8 g / cm (60 ° C-on) (világít)
Oldhatóság: víz: oldhatatlan

Származási ország

Franciaország

Tárolás

Tárolja szobahőmérsékleten. Az eredeti csomagolásban, hűvös, jól szellőző helyen tárolandó.

UPOZORNENIE: