Termékeink

Hírek

29.5.2018
GLS futárszolgátlatal kuldjuk a csomagokat utánvételel is. Van magyarbankszámlánk K&H banknál ha elore szeretné fizetni a megrendelését. Egy csomag maximálisan 30 kg a szálítási díj csomagonként adot.

9.5.2018
Bármi kérdése lenne nehabozzon hivni minket a +421 948 103 105 mobil készulékes számra. Beszélunk magyarul

Narancsolaj, d-limonén - ( 500 ml )

Elérhetőség: Raktáron
Mennyiség: x 1 db
Ár áfaval: 6 555 Ft ( 5 165 Ft áfa mentes ár )

Név

Narancsolaj, Narancs olaj, D-limonén

Felhasználása

A limonént főleg kozmetikai termékekben használják. Mint a citrusillat fő összetevőjét használják élelmiszer- és gyógyszerelőállításnál, pl. keserű alkalodiáknál vagy illatnyagként. Továbbá használható botanikus permetként. Adalékanyagként használják tisztítószerekben is (pl. kézmosáshoz, szappanokban) mint citrom-narancs illatanyag (narancsolaj).

A limonént egyre többet használják oldószerként tisztításhoz, pl. olaj eltávolítására gépekről és azok alkatrészeiről, mivel megújuló összetevőkből áll (citrom- és narancsolaj, ami melléktermék a narancs és citrom gyümölcslevek előállításánál). Szolgálhat színoldóként is színezett fáról. Bioüzemanyagként is használható, hiszen gyúlékony.

Információk

Az üveg tartalmaz csepegtetőt is a könnyebb adagolás érdekében.
Használat: adjon 25-50% narancsolajat lenolajhoz. A narancsolaj természetes termék, amely a narancshéjból származik. Felgyorsítja a száradást tisztításnál és kellemes illatot áraszt.

Részletek

Technikai tisztaságú

UPOZORNENIE: