+421 948 103 105
sk
en
hu
sk
en
hu

Termékeink

Hírek

26.6.2022
GLS futárszolgátlatal kuldjuk a csomagokat utánvételel is. Van magyarbankszámlánk K&H banknál ha elore szeretné fizetni a megrendelését. Egy csomag maximálisan 30 kg a szálítási díj csomagonként adot.

rnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrn
26.6.2022
rnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrn
rnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrn
Beszélunk magyarul ha bármi kérdése van kérem nehabozzon hívni minket  +421948105105 telefonszámon.

Szikenyél Cygnetic ® - ( 1 db)

Elérhetőség: Raktáron
Mennyiség: x 1 db
Ár áfaval: 14 765 Ft ( 11 625 Ft áfa mentes ár )

Megnevezés

Cygnetic szikenyél ® , 1 db

Informáciok

Az egyedülálló Cygnetic ® fogantyút úgy tervezték, hogy segítsék az OR ápolót a biztonságos és egyszerű penge rögzítésében és eltávolításában az eljárás előtt, alatt és után. A kart függőleges helyzetbe emelve a főtest hátracsúszik, lehetővé téve, hogy a penge egyszerűen a fogantyúba kerüljön. A kart ezután vissza lehet tolni a fogantyú főtestének irányába, amíg egy hallható kattanással be nem pattan. A penge mostantól szilárdan rögzítve van a használati helyzetbe.

Ha a penge készen áll a cserére, vagy az eljárás befejezése után a végleges szennyezett élesedés megsemmisítéséhez fordítsa meg a fenti eljárást. Miután a kar visszatért a függőleges helyzetbe, és a penge fel van oldva, további kezelés nélkül leengedheti a megfelelő éles számlálóba vagy dobozba.

A fogantyút tovább lehet küldeni a fertőtlenítő szolgálat osztályához a többi műszerrel, ahol azt három alkotórészre lebonthatják a tisztításra, és a következő eljárás előtt összeszerelhetők sterilizálásra.

UPOZORNENIE: