+421 948 103 105
sk
en
hu
sk
en
hu

Termékeink

Hírek

26.6.2022
GLS futárszolgátlatal kuldjuk a csomagokat utánvételel is. Van magyarbankszámlánk K&H banknál ha elore szeretné fizetni a megrendelését. Egy csomag maximálisan 30 kg a szálítási díj csomagonként adot.

rnrnrnrn
26.6.2022
rnrnrnrn
rnrnrnrn
Beszélunk magyarul ha bármi kérdése van kérem nehabozzon hívni minket  +421948105105 telefonszámon.

Szilárd tenzid, SCS - ( 100 g )

Elérhetőség: Raktáron
Mennyiség: x 1 db
Ár áfaval: 1 270 Ft ( 1 000 Ft áfa mentes ár )

Megnevezés

Sodium coco sulfát , SCS, coco sulfát , szilárd tenzid , INCI: Sodium Coco Sulfate

Információk

A nátrium-kókuszulfát (vagy nátrium-kókusz-szulfát) egy anionos felületaktív anyag, amelyet kókuszdióolajból nyernek. Szappanokban és samponokban használják az SLS pótlására. Kiváló habzási tulajdonságokkal rendelkezik. Keverhető olajokkal és vajjal. A terméket természetes kozmetikumok számára engedélyezték (BDIH, ECOCERT ...).

Felhasználása

Samponokban, szappanokban, tusfürdőkben, tisztítószerekben és gyógyfürdőkben használják. Nagyon habosító ereje, és kellemes a bőrre. Adagolás samponokban 1% és 90% között.

Specifikációk

INCI: Sodium Coco Sulfate
Megjelenés: fehér szemcsék
Szag: szagtalan
PH érték: 10-11
Olvadáspont: 36 °  C-tól
Vízben való oldhatóság: oldható >250 g / l (20 ° C)
Oldószerek Desztillált víz, hidrátok
Ajánlott felhasználás 1 - 90%

Tárolás

Tárolja zárva, hűvös, száraz helyen.

UPOZORNENIE:

H314 Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz.
P280 Védőkesztyű/védőruha/szemvédő/arcvédő használata kötelező.
P310 Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz.