+421 948 103 105
sk
en
hu
sk
en
hu

Termékeink

Hírek

26.6.2022
GLS futárszolgátlatal kuldjuk a csomagokat utánvételel is. Van magyarbankszámlánk K&H banknál ha elore szeretné fizetni a megrendelését. Egy csomag maximálisan 30 kg a szálítási díj csomagonként adot.

rnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrn
26.6.2022
rnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrn
rnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrn
Beszélunk magyarul ha bármi kérdése van kérem nehabozzon hívni minket  +421948105105 telefonszámon.

Szappan alap Crystal WST - ( 11,5 kg )

Elérhetőség: Nem áll rendelkezésre
Mennyiség: x 1 db
Ár áfaval: 24 400 Ft ( 19 215 Ft áfa mentes ár )

Név

Crystal WST , szappan alap , szappan bázis

Információ

A növényi eredetű szappan tömeg kiváló minőségű alapanyagokból készül, magas glicerintartalommal. Fehér átlátszatlan anyag, semleges aromával. Nátrium-lauril-szulfátot <1%, nátrium-alkil-éter-szulfátot tartalmaz 1-10%. Készítette: Stephenson Personal Care.

Felhasználása

A szappan alapot további feldolgozásra szánják: enyhe melegítés után (pl. mikrohullámú sütőben) felolvad, majd színezékek, illatanyagok, esetleg gyógynövények hozzáadása után formába önthető a folyékony szappanmassza. Nem átlátszó szappanok készítésére alkalmas.

Tulajdonságok

A szappan tömeget kozmetikumok és szappanok otthoni előállításához használják. A glicerin biztosítja a bőr hidratálódását, megakadályozza a kiszáradást és az irritációt. Glicerin szappanok előállításához javasoljuk a szappan tömegének a szappan vagy illóolaj illatával való kombinálását. Ezenkívül szappanszíneket adunk az olvadt szappanhoz.

Specifikáció

összetétel INCI: Aqua, Glycerin, Sorbitol, Sodium Stearate, Sodium Laurate, Propylene Glycol, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Stearic Acid, Lauric Acid, Titanium Dioxide, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate
pH: 7,5-8,5
Olvadáspont / olvadási tartomány: 50-60 ° C
Forráspont: 100 ° C

Származási ország

Nagy-Britannia

Tárolás

Hűvös, jól szellőző helyen zárva tárolandó.

UPOZORNENIE: