+421 948 103 105
sk
en
hu
sk
en
hu

Termékeink

Hírek

26.6.2022
GLS futárszolgátlatal kuldjuk a csomagokat utánvételel is. Van magyarbankszámlánk K&H banknál ha elore szeretné fizetni a megrendelését. Egy csomag maximálisan 30 kg a szálítási díj csomagonként adot.

rnrnrnrn
26.6.2022
rnrnrnrn
rnrnrnrn
Beszélunk magyarul ha bármi kérdése van kérem nehabozzon hívni minket  +421948105105 telefonszámon.

Kakaóvaj, finomított - ( 500 g )

Elérhetőség: Raktáron
Mennyiség: x 1 db
Ár áfaval: 4 920 Ft ( 3 875 Ft áfa mentes ár )
Mennyiség Kedvezmény
5 db És Több 5%
10 db És Több 10%

Megnevezés

Kakaóvaj

Felhasználása

A kakaóvaj védőréteget képez a környezet és a bőr között, és segíti a nedvesség megtartását. Polyphenolt (CMP) is tartalmaz, mely megakadályozza az immunoglobulin termelődését, melyről úgy gondolják, hogy a dermatitis és az asztma előidézője lehet.

Terhes nők régóta használják a kakaóvajat a terhességi csíkok megakadályozására. A kellemes illatú anyag számtalan más, bőrön alkalmazott készítményben is megtalálható. Kutatások azt mutatják, hogy a test kakaóvajjal történő masszírozása elősegíti a stresszes állapot megszűnését, erősíti az immunrendszert, és szerepe van a rák elleni küzdelemben is.

A kakaóvaj számos natúr kozmetikum alapanyaga.

A kakóvaj pasztillával ellentétben a nyers, finomítatlan kakaóvajnak karakteres kakaóillata van. 34 fokon olvad, bőrön jól eloszlatható, kemény állagú növényi zsír. Kiváló krémalap, önmagában kb. 6 faktoros napozószerként is használható. A bőrt hidratálja és bársonyossá teszi.

Információk

A kakaóvaj ehető természetes zsiradék, melyet a kakaóbabból nyernek a csokoládé és a kakaó gyártása során. Egy kakaóbab átlagosan 44-46% kakóvajból áll, melyet a babok szárítását követően hidegsajtolással nyernek ki. A művelet eredménye a szűretlen, szűz kakaóvaj, amely csokoládébarna színű, jellegzetes kakaó illatú és ízű. A szűrt kakaóvaj elveszíti barna színét, törtfehér, vagy sárgás színű lesz.

A kakaóvajat előszeretettel alkalmazzák kozmetikumokban, barnítókrémekben, szappanokban és sokféle testápoló termékben is. A kakaóvajat a legjobb "bőrnedvesítőnek" is nevezik. Évszázadok óta használják a bőr puhaságának megőrzésére. Egyike a legstabilabb, magasan koncentrált zsíroknak, amely testhőmérsékleten olvad, és azonnal felszívódik a bőrben. Magas E-vitamin tartalmú termék.

A bőr puhaságának megőrzésén kívül a kakaóvajat gyakran ajánlják ekcéma és dermatitis kezelésére.

EINECS-szám: 283-480-6

CAS-szám: 84649-99-0/8002-31-1

Megjelenés: fehér szilárd

Oldhatóság: oldódik etanolban és olajban

Származási ország

Németország

UPOZORNENIE: