+421 948 103 105
sk
en
hu
sk
en
hu

Termékeink

Hírek

26.6.2022
GLS futárszolgátlatal kuldjuk a csomagokat utánvételel is. Van magyarbankszámlánk K&H banknál ha elore szeretné fizetni a megrendelését. Egy csomag maximálisan 30 kg a szálítási díj csomagonként adot.

rnrnrnrn
26.6.2022
rnrnrnrn
rnrnrnrn
Beszélunk magyarul ha bármi kérdése van kérem nehabozzon hívni minket  +421948105105 telefonszámon.

Kámfor illóolaj - ( 10 ml )

Elérhetőség: Raktáron
Mennyiség: x 1 db
Ár áfaval: 645 Ft ( 505 Ft áfa mentes ár )

Név

Kámfor illóolaj (természetes) 10 ml , Cinnamomum camphora illóolaj

Felhasználása

Kozmetikai célokra krémekbe, szappanokba használják. Kozmetikai felhasználás esetén, túl magas koncentrációknál bőrirritációt okozhat. Kozmetikai készítményekben koncentrációja nem haladhatja meg a 3-6%-ot. A felhasználás megfelelőségét a végtermék gyártójának kell tesztelnie.

Információk

Vízgőzdesztillációval készítik a kámforfa leveleiből és faanyagából. Az illóolajnak barnássárga színe van és tipikus kámforos illata (hasonlít a mentoléhoz). Üledékek nélküli tiszta folyadék. Nem tartalmaz hozzáadott oldószereket, színezékeket, konzerváló anyagokat és antioxidánsokat.
Fő alkotói a terpének: szafrol, acetaldehid, kámfor, terpineol, eugenol, eucaliptol (cineol), δ-pinén, felandrén, limonén és kadin.

Részletek

INCI név: Cinnamomum Camphora Wood Oil
EC szám: 296-430-9
CAS szám: 92704-03-5
HS szám: 33012941
Sűrűség (20°C-on): 0,8750 g/cm3 körül
Törésmutató (20°C-on): 1,4680 körül
Allergiás molekulák: 28,00% Limonene

Toxikológiai adatok

Magasabb koncentrációnál bőrirritációt okozhat. Talált allergének: d-limonén (30% körül). A termékben nem találtak mikroorganizmusokat és azok toxinjait sem, genetikailag módosított szervezeteket nem használtak a gyártás során.

Raktározás

Javasolt tárolási hőmérséklet-tartomány 5-20°C, legfeljebb 75% páratartalom mellett jól záródó edényekben.

UPOZORNENIE: