+421 948 103 105
sk
en
hu
sk
en
hu

Termékeink

Hírek

26.6.2022
GLS futárszolgátlatal kuldjuk a csomagokat utánvételel is. Van magyarbankszámlánk K&H banknál ha elore szeretné fizetni a megrendelését. Egy csomag maximálisan 30 kg a szálítási díj csomagonként adot.

rnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrn
26.6.2022
rnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrn
rnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrn
Beszélunk magyarul ha bármi kérdése van kérem nehabozzon hívni minket  +421948105105 telefonszámon.

Króm-oxid - ( 100 g )

Elérhetőség: Raktáron
Mennyiség: x 1 db
Ár áfaval: 6 805 Ft ( 5 360 Ft áfa mentes ár )

Megnevezés

Króm-oxid , zöld-oxid , pigment , festék , INCI:  C.I. 77288

Információk

A zöld vas-oxid termikusan stabil zöld króm-oxid.
Ezt a típusú pigmentet kifejezetten a kozmetikai ipar számára fejlesztették ki. A gyártás során csak nagyon nagy tisztaságú kiválasztott alapanyagokat használnak. Mivel a pigment közvetlenül érintkezik az emberi bőrrel, teljesíteni kell a törvényi előírásokat, és biztosítani kell a bőr magas szintű toleranciáját. Speciális vizsgálati eljárásnak vetik alá, és megfelel a magas dermatológiai követelményeknek. A jó diszpergálhatóság garantált rövid tartózkodási időkkel és viszonylag alacsony nyíróerővel a feldolgozógépekben. A pigment könnyen hasad és eloszlik, és gyorsan eléri végső színét. Nem mutat vándorlást, és magas a fény- és időjárásállósága. A zöld vas-oxidot rendkívül alacsony króm (VI) -tartalom is jellemzi.

Felhasználása

Ideális dekoratív kozmetikumok, például sminkalapok, púderek, arcok, szemhéjfesték, rúzsok gyártásához, de szappanok és gyertyák színezéséhez is.

Származási ország

EU

UPOZORNENIE: