Termékeink

Hírek

29.5.2018
GLS futárszolgátlatal kuldjuk a csomagokat utánvételel is. Van magyarbankszámlánk K&H banknál ha elore szeretné fizetni a megrendelését. Egy csomag maximálisan 30 kg a szálítási díj csomagonként adot.

9.5.2018
Bármi kérdése lenne nehabozzon hivni minket a +421 948 103 105 mobil készulékes számra. Beszélunk magyarul

Szappan alap Crystal Natural HF - ( 11,5 kg )

Elérhetőség: Raktáron
Mennyiség: x 1 db
Ár áfaval: 24 850 Ft ( 19 570 Ft áfa mentes ár )

Név

Crystal Natural HF szappan alap (1 kg-os kiszerelés), szappan alap, szappan bázis

Felhasználása

A szappan alapot további feldolgozásra szánják: enyhe melegítés után (pl. mikrohullámú sütőben) felolvad, majd színezékek, illatanyagok, esetleg gyógynövények hozzáadása után formába önthető a folyékony szappanmassza. Nem átlátszó szappanok készítésére alkalmas.

Tulajdonságok

A termék titán-dioxidot tartalmaz, mely a szappan alap optikai fehérítője. A nátrium-sztearát és a nátrium-laurát a szappan alap fő hatóanyagai. A propilénglikol és a glicerin benne nedvesítőszerek.
Növényi eredetű szappan alap (felolvasztani, majd formába önteni), mely minőségi alapanyagokból készül, magas glicerin tartalommal rendelkezik. Hosszabb ideig magas hőmérsékleten tartva is stabil marad a színe. Titán-dioxidot tartalmaz mint opalizálószert. Ebből a bázisból készített szappan a magas glicerintartalomnak köszönhetően kiválóan nedvesít és ezért nem szárítja ki a bőrt.

Összetétel

Víz - Aqua
Glicerin - Glycerin
Propilénglikol - Propylene Glycol
Titán-dioxid - Titanium Dioxide
Nátrium-laurát  - Sodium Laurate
Nátrium-sztearát - Sodium Stearate

Származási ország

Nagy-Britannia

UPOZORNENIE: