+421 948 103 105
sk
en
hu
sk
en
hu

Termékeink

Hírek

26.6.2022
GLS futárszolgátlatal kuldjuk a csomagokat utánvételel is. Van magyarbankszámlánk K&H banknál ha elore szeretné fizetni a megrendelését. Egy csomag maximálisan 30 kg a szálítási díj csomagonként adot.

rnrnrnrn
26.6.2022
rnrnrnrn
rnrnrnrn
Beszélunk magyarul ha bármi kérdése van kérem nehabozzon hívni minket  +421948105105 telefonszámon.

Rizscsíra olaj, finomított - ( 100 ml )

Elérhetőség: Raktáron
Mennyiség: x 1 db
Ár áfaval: 1 245 Ft ( 980 Ft áfa mentes ár )

Megnevezés

Finomított rizscsíra olaj , INCI: Oryza sativa oil

Információk

A rizscsíraolajat rizsszemcsékből nyerik ki extrakcióval és ezt követő finomítással. A rizsnövény a világ egyik legrégebbi termesztett növénye, Délkelet-Ázsiából származik. Ma többek között Thaiföldön, Indonéziában és Vietnamban termesztik az egynyári fűnövényt. A halványsárga olajat adalékként használják a kozmetikai termékekben, különösen a babaápolási és napvédő termékekben. Az olaj magas linolsav- és palmitinsav-tartalommal rendelkezik. E-vitamint és nagy koncentrációban oryzanolt is tartalmaz. Az E-vitamin és az oryzanol együttesen nagyon jó antioxidáns hatású. Japánban a kiváló minőségű olaj a hagyományos szépségápolási termék.

Felhasználása

Bőrápolási termékek, babaápolási olaj, fényvédők

Specifikáció

INCI: Oryza sativa oil
Megjelenés / illat: tiszta, halványsárga / jellegzetes
Lobbanáspont:> 200 ° C
Szappanosítási szám: 181 - 194 mg KOH / g
Jódszám: 89-108
Zsírsavösszetétel: olajsav: 40,0 - 50,0%
Linolsav: 29,0 - 42,0%

Származás

Japán