+421 948 103 105
sk
en
hu
sk
en
hu

Termékeink

Hírek

26.6.2022
GLS futárszolgátlatal kuldjuk a csomagokat utánvételel is. Van magyarbankszámlánk K&H banknál ha elore szeretné fizetni a megrendelését. Egy csomag maximálisan 30 kg a szálítási díj csomagonként adot.

rnrnrnrn
26.6.2022
rnrnrnrn
rnrnrnrn
Beszélunk magyarul ha bármi kérdése van kérem nehabozzon hívni minket  +421948105105 telefonszámon.

Avokádoolaj, rafinált - ( 100 ml )

Elérhetőség: 7 napon belül elérhető
Mennyiség: x 1 db
Ár áfaval: 1 570 Ft ( 1 235 Ft áfa mentes ár )

Megnevezés

Avokádóolaj , finomítva

Információk

Az avokádóolajat az érett avokádó pépéből nyerik ki. Avokádó származik Mexikóban, de most már világszerte nő. Az avokádóolaj fontos alap hordozó számos bőr- és testápoló termékhez (olajoldatok, emulziók és krémek).
A sűrű préselt olaj zöldtől vörösesbarnaig terjed. Ugyanakkor szobahőmérsékleten zavarosság vagy flokkuláció léphet fel, amely ez az olaj szokásos eljárása, és nem minőségromlás.

Felhasználása

Termeléshez: tusfürdő, napfényes víz, hajápolási termékek, bébi ápoló termékek. Nagyon alkalmas a nagyon száraz és napsütéses bőrre, és elősegíti a sejtek regenerálódását.

Specifikáció

INCI: Persea gratissima oil
Megjelenés / Szag: zöldes vagy halványsárga / jellegzetes
Lobbanáspont:> 200 ° C
Szappanosítás száma: 187-197 mg KOH / g
Jódszám: 75 - 95
Zsírsavösszetétel: olajsav: 50,0 - 74,0%
Palmitinsav: 5,0 - 25,0%
Minőség: hagyományos

Származás

USA / Hollandia / Dél-Afrika / Mexikó

UPOZORNENIE: