+421 948 103 105
sk
en
hu
sk
en
hu

Termékeink

Hírek

26.6.2022
GLS futárszolgátlatal kuldjuk a csomagokat utánvételel is. Van magyarbankszámlánk K&H banknál ha elore szeretné fizetni a megrendelését. Egy csomag maximálisan 30 kg a szálítási díj csomagonként adot.

rnrnrnrn
26.6.2022
rnrnrnrn
rnrnrnrn
Beszélunk magyarul ha bármi kérdése van kérem nehabozzon hívni minket  +421948105105 telefonszámon.

Növényi lanolin - ( 100 g )

Elérhetőség: Raktáron
Mennyiség: x 1 db
Ár áfaval: 3 475 Ft ( 2 740 Ft áfa mentes ár )

Megnevezés

Növényi lanolin , lanolin , INCI: Butyrospermum parkii (shea butter), Glyceryl rosinate, Olea europaea (olive) oil unsaponifiables

Információk

A növényi eredetű lanolin lágyító tulajdonságokkal rendelkező természetes termék. Nedvesítőszerként, bőrpuhítóként és stabilizátorként használható minden típusú testápoló készítményben.

Felhasználása

Használja személyi és bőrápolásban, haj- és sminktermékekben.

Specifikáció

Származás: Európai Unió
Megjelenés / szag: félszilárd, halványsárga / jellegzetes
Lobbanáspont: >200 °C
Olvadáspont: 40 °C - 50 °C
Víz abszorpció: >300 %
Minőség: hagyományos

Származási ország

EU

Tárolás

Tárolja zárt tartályban, hűvös és jól szellőző helyen.

UPOZORNENIE: