+421 948 103 105
sk
en
hu
sk
en
hu

Termékeink

Hírek

26.6.2022
GLS futárszolgátlatal kuldjuk a csomagokat utánvételel is. Van magyarbankszámlánk K&H banknál ha elore szeretné fizetni a megrendelését. Egy csomag maximálisan 30 kg a szálítási díj csomagonként adot.

rnrnrnrn
26.6.2022
rnrnrnrn
rnrnrnrn
Beszélunk magyarul ha bármi kérdése van kérem nehabozzon hívni minket  +421948105105 telefonszámon.

Murumuru vaj - ( 100 g )

Elérhetőség: Raktáron
Mennyiség: x 1 db
Ár áfaval: 3 320 Ft ( 2 615 Ft áfa mentes ár )

Megnevezés

Murumuru vaj

Információk

A murumuru vajat az Astrocaryum murumuru (murumuru pálma) magjaiból nyerik, amely Peru és Brazília esőerdőiből származik.

Felhasználása

Ápolási termékként támogatja a bőr nedvességének természetes tárolását, puhává és rugalmassá teszi. A magas laurinsav- és mirisztinsav-tartalomnak és az E-vitamin-mennyiségnek köszönhetően kiváló alap a testápolók, krémek, szappanok, hajbalzsamok, arcmaszkok, samponok, balzsamok, ajakápolás számára.

Specifikáció

INCI: Astrocaryum murumuru seed butter
Megjelenés / illat: világossárga / jellegzetes
Olvadáspont: 25-37 °C
Szappanosítási szám: 270-350 mg KOH/g
Jódszám: <15
Zsírsavösszetétel: Laurinsav: 43,81 - 47,46 %
Mirisztinsav: 20,03 - 22,40 %

Származási ország

Peru

Tárolás

Szorosan lezárt tartályban, hűvös, száraz helyen tárolandó.