+421 948 103 105
sk
en
hu
sk
en
hu

Termékeink

Hírek

26.6.2022
GLS futárszolgátlatal kuldjuk a csomagokat utánvételel is. Van magyarbankszámlánk K&H banknál ha elore szeretné fizetni a megrendelését. Egy csomag maximálisan 30 kg a szálítási díj csomagonként adot.

rnrnrnrn
26.6.2022
rnrnrnrn
rnrnrnrn
Beszélunk magyarul ha bármi kérdése van kérem nehabozzon hívni minket  +421948105105 telefonszámon.

Cupuacu vaj - ( 200 g )

Elérhetőség: Raktáron
Mennyiség: x 1 db
Ár áfaval: 4 470 Ft ( 3 520 Ft áfa mentes ár )

Megnevezés

Cupuacu vaj , préselt , INCI: Theobroma grandiflorum seed butter

Információk

A cupuacu vajat hidegen sajtolással nyerik a cupuacu fa szárított magjaiból. Az érett gyümölcsöket nem szedik le, hanem leesnek a cupuacu fáról, majd napszárítják és préselik. A kapott masszát speciális tartályokba öntjük, amelyekben a cupuacu vaj az aljára telepedik. A felületre gyűjtött folyadékot ezután lefejtik. A cupuacu fa Brazíliában őshonos, és akár 9 m magas is lehet. A gyümölcsök nagyon hasonlítanak a kakaófához.

Felhasználása

A Cupuacu vaj nedvességet megkötő és rugalmas zsírkomponenssel rendelkezik, ezért gyakran használják a bőr- és hajápolási termékekben.

Specifikáció

INCI: Theobroma grandiflorum seed butter
Megjelenés / illat: enyhén sárgás / jellegzetes
Olvadási tartomány: 27-35 ° C
Szappanosítás száma: 180-200 mg KOH / g
Jódszám: 40-50
Zsírsavösszetétel: olajsav: 35,0 - 44,0%
Sztearinsav: 30,0 - 38,0%
Minőség: hagyományos, hidegen sajtolt, Cosmos által jóváhagyott

Származási ország

Peru

Tárolás

Szorosan lezárt tartályban, hűvös, száraz helyen tárolandó.