+421 948 103 105
sk
en
hu
sk
en
hu

Termékeink

Hírek

26.6.2022
GLS futárszolgátlatal kuldjuk a csomagokat utánvételel is. Van magyarbankszámlánk K&H banknál ha elore szeretné fizetni a megrendelését. Egy csomag maximálisan 30 kg a szálítási díj csomagonként adot.

rnrnrnrn
26.6.2022
rnrnrnrn
rnrnrnrn
Beszélunk magyarul ha bármi kérdése van kérem nehabozzon hívni minket  +421948105105 telefonszámon.

Útifű kivonat - ( 250 g )

Elérhetőség: Raktáron
Mennyiség: x 1 db
Ár áfaval: 4 825 Ft ( 3 800 Ft áfa mentes ár )

Név

Útifű kivonat 250 g , Lándzsás útifű kivonata, Plantago lanceolata kivonata

Felhasználása

Kozmetikai célokra használható, például krémekbe, szappanokhoz, samponokba vagy fürdőkozmetikumokhoz. Élelmiszerekben történő felhasználása nem javasolt. Az ajánlott koncentráció krémek és kenőcsök esetében 2-5%, samponokhoz, szappanokhoz és fürdőkozmetikumokhoz 15%-ig. A felhasználás megfelelőségét a végtermék gyártójának kell tesztelnie.

Információk

Lándzsás útifű (Plantago lanceolata) levelének kivonata propilénglikol oldószerben. A kivonatnak jellegzetes édeskés növényi íze van. Barna színű, nem átlátszó, enyhén viszkózus folyadék. Egy kis mennyiségű üledék jelenléte nem számít minőségi hibának.
Az útifű leveleiből teát is készítenek. Az útifű tartalmaz feniletanoidokat (pl. veraszkozid), aucubint és catalpolt.

Részletek

INCI név: Plantago lanceolata leaf extract
EC szám: 285-388-1
CAS szám: 85085-64-9
HS szám:  1302 (nem specifikus)
Sűrűség (20 °C-on): 1,0400-1,0600 g/cm3
Szárazanyagtartalom: 4,00%
1 kg a termékből 150 g levél kivonatát tartalmazza.

Összetétel

víz
propilénglikol (E1520, 35,0%)
útifűből kivont anyagok

Toxikológiai adatok

Nem ismert. A termékben nem találtak mikroorganizmusokat és azok toxinjait sem, genetikailag módosított szervezeteket nem használtak a gyártás során, allergéneket nem találtak benne.

Raktározás

Javasolt tárolási hőmérséklet-tartomány: 5-20°C, legfeljebb 75% páratartalom mellett.

Származási ország

Csehország

UPOZORNENIE: