+421 948 103 105
sk
en
hu
sk
en
hu

Termékeink

Hírek

26.6.2022
GLS futárszolgátlatal kuldjuk a csomagokat utánvételel is. Van magyarbankszámlánk K&H banknál ha elore szeretné fizetni a megrendelését. Egy csomag maximálisan 30 kg a szálítási díj csomagonként adot.

rnrnrnrn
26.6.2022
rnrnrnrn
rnrnrnrn
Beszélunk magyarul ha bármi kérdése van kérem nehabozzon hívni minket  +421948105105 telefonszámon.

Shea vaj, finomított - ( 25 kg )

Elérhetőség: Raktáron
Mennyiség: x 1 db
Ár áfaval: 129 500 Ft ( 101 970 Ft áfa mentes ár )
Mennyiség Kedvezmény
2 db És Több 10%
5 db És Több 15%
10 db És Több 25%

Megnevezés

Shea vaj , Sheavaj rafinált

Információk

A shea vaj egy Közép-Afrikában élő fa, a karité fa terméséből készül. A karitéfa 20 éves korában hozza első, nagy, szilvára hasonlító, csonthéjas terméseit és akár 200 éven keresztül is terem. A leszüretelt gyümölcsök 60-70% zsírtartalommal rendelkeznek. A tradícionális feldolgozás eredménye egy közepes keménységű, törtfehér színű, édeskés illatú növényi zsiradék, amelyet shea vajnak hívnak. A hidegsajtolás rendkívüli előnye, hogy a shea vaj igen magas A-, E- és F-vitamin tartalmát képes megőrizni, továbbá nem tartalmazza a kémiai kivonáshoz alkalmazott vegyszerek maradékait.

Napjainkban a kereskedelemben kapható, mesterséges összetevőket tartalmazó készítmények szinte mindegyike tartalmaz valamilyen kőolajszármazékot (pl. paraffinolajat) amely elfedi a bőr pórusait, ami ezáltal nem képes lélegezni.

A sheavaj viszont felszívódik a bőrbe, hosszantartó hidratáló hatást fejt ki, serkenti a bőr öngyógyító képességét. A shea vaj "titka", hogy összetétele nagyon hasonlít az emberi bőrt védő természetes emulzió összetételéhez, vitamintartalma pedig szinte tökéletes bőrápolóvá teszi.

Felhasználása

- Önmagában használható bőrápolóként, mely segíti a bőr rugalmasságának megőrzését. Természetesen táplálja és hidratálja bőrét, csökkenti a bőr öregedését, a ráncok kialakulását.
- Ekcémás bőr ill. neurodermitis esetén a legkiválóbb kozmetikum
- Napi használat esetén enyhíti a pikkelysömör tüneteit
- Regeneráló és sebgyógyító hatással rendelkezik
- Enyhíti a bőr allergiás reakcióját, bőrproblémákat, nyugtató hatással rendelkezik
- Ajakápolóként is kiváló
- Segít a terhességi csíkok (stria) kialakulásának megelőzésében
- Masszázshoz is használható
- Ápolja a törékeny körmöket, hajat
- Véd a leégés ellen (2-3 faktornyi védelmet biztosít)
- Napozás után a shea vaj megnyugtatja az irritált bőrt
- Kisebb égési sérülések esetén segíti a bőr regenerálódását
- Gyulladáscsökkentő hatása révén alkalmazható kiütésekre, csípésekre
- Borotválkozás után nyugtatja és ápolja az irritált bőrt
- Bőrpuhító hatású, elősegíti a kirepedezett bőr gyógyulását
- Babapopsi kenőcsnek is kiváló

Specifikáció


CAS-szám: 194043-92-0
Savértéke: 1,5
Jódszáma: 48-73
Olvadáspont: 28-42 °C
Törésindex: 1,455-1,470

Származási ország

Szudán, Nyugat-Afrika (Ghána, Nigéria, Mali)

Tárolás

Szorosan lezárt tartályban, hűvös, száraz helyen tárolandó.

UPOZORNENIE: