+421 948 103 105
sk
en
hu
sk
en
hu

Termékeink

Hírek

26.6.2022
GLS futárszolgátlatal kuldjuk a csomagokat utánvételel is. Van magyarbankszámlánk K&H banknál ha elore szeretné fizetni a megrendelését. Egy csomag maximálisan 30 kg a szálítási díj csomagonként adot.

rnrnrnrn
26.6.2022
rnrnrnrn
rnrnrnrn
Beszélunk magyarul ha bármi kérdése van kérem nehabozzon hívni minket  +421948105105 telefonszámon.

Xantángumi - ( 500 g )

Elérhetőség: 7 napon belül elérhető
Mennyiség: x 1 db
Ár áfaval: 2 910 Ft ( 2 295 Ft áfa mentes ár )

Megnevezés

Xantángumi

Információk

A xantángumi sok ipari felhasználású poliszacharid, beleértve a hagyományos élelmiszer-adalékanyagot is. Ez egy hatékony sűrítő és stabilizátor, amely megakadályozza az összetevők elválasztását. Egyszerű cukrokból előállítható fermentációs eljárással, és a felhasznált Xanthomonas campestris fajból származik.

Felhasználása

Élelmiszerekben a xantángumi gyakori a salátaöntetekben és a szószokban. Segít megakadályozni az olaj szétválasztását az emulzió stabilizálásával, bár nem emulgeálószer. A xantángumi is segít a szilárd részecskék, például a fűszerek felfüggesztésében. A xantángumi számos jégkrémben segít létrehozni a kívánt textúrát. A fogkrém gyakran tartalmaz xantángumit, mint kötőanyagot, hogy a termék egyenletes legyen. A xantángumi segíti a tojásfehérjékből származó kereskedelmi tojást helyettesítő anyagok sűrítését, hogy helyettesítse a sárgájban található zsír- és emulgeálószereket. Az is előnyös módszer a folyadékok sűrítésére azok számára, akik lenyelnek, mert nem változtatják meg az élelmiszerek vagy italok színét vagy ízét a szokásos felhasználási szinteken. A legtöbb élelmiszerben 0,5% vagy annál kisebb koncentrációban használják. A xantángumi az élelmiszertermékek széles körében használatos, például mártások, öntetek, hús- és baromfitermékek, pékáruk, cukrászati ​​termékek, italok, tejtermékek, mások.
Az olajiparban a xantángumi nagy mennyiségben használatos a sár tömörítésére.
Kozmetikumokban a xantángumi a vizes gélek előállítására szolgál. Az olaj-a-vízben emulziókban is alkalmazzák a cseppek koaleszcenciájának növelésére.

Specifikációk

Nem. CAS: 11138-66-2
RE: 234-394-2
Megjelenés: por
Szín: fehér / bézs
Szag: jellemző
Öngyulladási hőmérséklet:> 200 ° C
pH: 6 - 8 25 ° C-on
Térfogatsűrűség: 650 - 850 kg / m3
Oldhatóság vízben: teljesen oldódik

Tárolás

A tartályt száraz és jól szellőző helyen tartsa szorosan lezárva.

UPOZORNENIE: