+421 948 103 105
sk
en
hu
sk
en
hu

Termékeink

Hírek

26.6.2022
GLS futárszolgátlatal kuldjuk a csomagokat utánvételel is. Van magyarbankszámlánk K&H banknál ha elore szeretné fizetni a megrendelését. Egy csomag maximálisan 30 kg a szálítási díj csomagonként adot.

rnrnrnrn
26.6.2022
rnrnrnrn
rnrnrnrn
Beszélunk magyarul ha bármi kérdése van kérem nehabozzon hívni minket  +421948105105 telefonszámon.

Makadámolaj, rafinált - ( 1 l )

Elérhetőség: Úton
Mennyiség: x 1 db
Ár áfaval: 11 390 Ft ( 8 970 Ft áfa mentes ár )

Megnevezés

Makadámolaj

Felhasználása

Finomított makadámolaj.
Védelmet nyújthat a szív-és érrendszer egészséges működésében.
Csökkentheti a vér koleszterinszintjét.
Magas E-vitamin tartalmának köszönhetően felhasználása igen sokoldalú és értékes a szépségápolásban.
Hasonlít az emberi bőr faggyújának szerkezetéhez, ezért nagyra becsült eleme lehet mindennapos bőrápolásunknak, valamint hatásos lehet érzékeny, gyulladásra hajlamos vagy irritált bőrűeknek is.
Vízzel könnyen felvihető a megtisztított bőrre, gyorsan felszívódik, nem tömíti el a pórusokat, masszírozzuk az olajat körkörös mozdulatokkal a bőrbe. Kedvelt masszázsolaj. Alkalmazható a babák érzékeny bőrére is (természetes ápoló, nem tartalmaz hozzáadott adalékanyagokat)
Eredményes lehet a terhességi csíkok (striák) kezelésében rendszeres mozgással ötvözve.

 

INCI: Macadamia Integrifolia/Tetraphylla Seed Oil

UPOZORNENIE: