+421 948 103 105
sk
en
hu
sk
en
hu

Termékeink

Hírek

26.6.2022
GLS futárszolgátlatal kuldjuk a csomagokat utánvételel is. Van magyarbankszámlánk K&H banknál ha elore szeretné fizetni a megrendelését. Egy csomag maximálisan 30 kg a szálítási díj csomagonként adot.

rnrnrnrn
26.6.2022
rnrnrnrn
rnrnrnrn
Beszélunk magyarul ha bármi kérdése van kérem nehabozzon hívni minket  +421948105105 telefonszámon.

Sodium Cocoyl Isethionate, SCI - ( 250 g )

Elérhetőség: Raktáron
Mennyiség: x 1 db
Ár áfaval: 2 355 Ft ( 1 855 Ft áfa mentes ár )

Megnevezés

Sodium Cocoyl Isethionate , SCI , nátrium-kokoil-izetionát ,

Információk

A nátrium-kokoil-izetionát (SCI) enyhe, anionos felületaktív anyag. Kókusz zsírsavakból nyerik ki. Növényi és ezért vegán kozmetikumokhoz használható.

Felhasználása

Az SCI tisztítja a bőrt és a hajat. Ideális samponok, klímaberendezések, tusfürdők, folyékony szappanok, arcápolás, pezsgőfürdők, fogkrémek előállítására. Javítja a haj megjelenését és érzését, növeli a térfogatát, a haj fényes, hajlékony, javítja a fizikailag sérült vagy kémiailag kezelt haj szerkezetét. Ajánlott felhasználás 1 - 70%.

Specifikációk

INCI: Sodium Cocoyl Isethionate
Megjelenés: fehér por
Szag: szagtalan
PH érték: 6 - 8
Olvadáspont: 22 ° C
Vízben való oldhatóság: oldható

UPOZORNENIE: