+421 948 103 105
sk
en
hu
sk
en
hu

Termékeink

Hírek

26.6.2022
GLS futárszolgátlatal kuldjuk a csomagokat utánvételel is. Van magyarbankszámlánk K&H banknál ha elore szeretné fizetni a megrendelését. Egy csomag maximálisan 30 kg a szálítási díj csomagonként adot.

rnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrn
26.6.2022
rnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrn
rnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrn
Beszélunk magyarul ha bármi kérdése van kérem nehabozzon hívni minket  +421948105105 telefonszámon.

Szappan alap Crystal kecsketejjel - ( 1 kg )

Elérhetőség: Nem áll rendelkezésre
Mennyiség: x 1 db
Ár áfaval: 2 665 Ft ( 2 100 Ft áfa mentes ár )

Név

Átlátszatlan crystal szappan alap kecsketejjel (1 kg-os kiszerelés). szappan alap, szappan bázis

Felhasználása

A kecsketejszappan növényi alapon készül, magas glicerintartalommal. Fehér átlátszatlan anyag, semleges aromával. Készítette: Stephenson Personal Care.
A kecsketej természetesen magas vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag vajzsírokban, ezáltal tökéletes hidratáló. Az E-vitamin, amely a bőr legjobb barátja, bőségesen található meg. Nincs hozzáadva színek vagy illatok. Krémes, sima textúra, amely kiváló hidratáló és táplálja a bőrt.

Tulajdonságok

Növényi eredetű szappan alap (felolvasztani, majd formába önteni), mely minőségi alapanyagokból készül, magas glicerintartalommal rendelkedik. Ebből a bázisból készített szappan a magas glicerintartalomnak köszönhetően kiválóan nedvesít és ezért nem szárítja ki a bőrt. A kecsketejtartalom magas ásványianyag- és vitamintartalmat biztosít a szappannak. Emellett a vaj zsírokat tartalmaz, amelyek kiváló hidratálószerek.

Összetétel

Aqua, Glycerin, Sodium Stearate, Sorbitol, Sodium Laurate, Goats Milk, Propylene Glycol, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Lauryl Sulfate, Titanium Dioxide, Stearic Acid, Lauric Acid, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate

Származási ország

Nagy-Britannia

UPOZORNENIE: