+421 948 103 105
sk
en
hu
sk
en
hu

Termékeink

Hírek

26.6.2022
GLS futárszolgátlatal kuldjuk a csomagokat utánvételel is. Van magyarbankszámlánk K&H banknál ha elore szeretné fizetni a megrendelését. Egy csomag maximálisan 30 kg a szálítási díj csomagonként adot.

rnrnrnrn
26.6.2022
rnrnrnrn
rnrnrnrn
Beszélunk magyarul ha bármi kérdése van kérem nehabozzon hívni minket  +421948105105 telefonszámon.

Szezámolaj - ( 500 ml )

Elérhetőség: Raktáron
Mennyiség: x 1 db
Ár áfaval: 5 410 Ft ( 4 260 Ft áfa mentes ár )

Megnevezés

Szezámolaj , finomított

Információk

A szezám olajat egy szezám növény magjából nyerik hidegen sajtolva és azt követően finomítva. A szezám növények fő termesztési területei India, Kína, Szudán és Venezuela. A szűrt olaj halványbarna és tiszta, és a fajra jellemző finom ízű.

Felhasználása

A szezám olaj számos anyagcsere-folyamatot támogat a szervezetben, regeneráló hatása van a bőrre, és kiváló hordozóolaj a hatóanyagok számára. Az olaj nagyon gyorsan felszívódik a bőrön, és kellemes érzést biztosít a bőrön. Az olaj különösen jótékony a sápadt, rosszul perfundált, száraz és érett bőrre. A szezám olajat főleg masszázsolajokhoz használják, mert méregtelenítő és melegítő hatású.

Specifikáció

INCI: Sesamum indicum seed oil
Megjelenés / szag: tiszta, halványsárga / jellegzetes
Lobbanáspont: >200 °C
Szappanosítási szám: 186-195 mg KOH/g
Jódszám: 103 - 118
Zsírsav-összetétel: olajsav: 35,9 - 43,7%
Linolsav: 38,6–47,9%

Származási ország

Hollandia

UPOZORNENIE: