+421 948 103 105
sk
en
hu
sk
en
hu

Termékeink

Hírek

26.6.2022
GLS futárszolgátlatal kuldjuk a csomagokat utánvételel is. Van magyarbankszámlánk K&H banknál ha elore szeretné fizetni a megrendelését. Egy csomag maximálisan 30 kg a szálítási díj csomagonként adot.

rnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrn
26.6.2022
rnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrn
rnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrn
Beszélunk magyarul ha bármi kérdése van kérem nehabozzon hívni minket  +421948105105 telefonszámon.

Narancsolaj, d-limonén - ( 100 ml )

Elérhetőség: Raktáron
Mennyiség: x 1 db
Ár áfaval: 2 005 Ft ( 1 580 Ft áfa mentes ár )

Név

Narancsolaj, Narancs olaj, D-limonén

Felhasználása

A limonént főleg kozmetikai termékekben használják. Mint a citrusillat fő összetevőjét használják élelmiszer- és gyógyszerelőállításnál, pl. keserű alkalodiáknál vagy illatnyagként. Továbbá használható botanikus permetként. Adalékanyagként használják tisztítószerekben is (pl. kézmosáshoz, szappanokban) mint citrom-narancs illatanyag (narancsolaj).

A limonént egyre többet használják oldószerként tisztításhoz, pl. olaj eltávolítására gépekről és azok alkatrészeiről, mivel megújuló összetevőkből áll (citrom- és narancsolaj, ami melléktermék a narancs és citrom gyümölcslevek előállításánál). Szolgálhat színoldóként is színezett fáról. Bioüzemanyagként is használható, hiszen gyúlékony.

Információk

Az üveg tartalmaz csepegtetőt is a könnyebb adagolás érdekében.
Használat: adjon 25-50% narancsolajat lenolajhoz. A narancsolaj természetes termék, amely a narancshéjból származik. Felgyorsítja a száradást tisztításnál és kellemes illatot áraszt.

Részletek

Technikai tisztaságú

UPOZORNENIE: