Termékeink

Hírek

29.5.2018
GLS futárszolgátlatal kuldjuk a csomagokat utánvételel is. Van magyarbankszámlánk K&H banknál ha elore szeretné fizetni a megrendelését. Egy csomag maximálisan 30 kg a szálítási díj csomagonként adot.

9.5.2018
Bármi kérdése lenne nehabozzon hivni minket a +421 948 103 105 mobil készulékes számra. Beszélunk magyarul

Szappan dió - ( 1 kg )

Elérhetőség: Raktáron
Mennyiség: x 1 db
Ár áfaval: 4 170 Ft ( 3 285 Ft áfa mentes ár )

Megnevezés

Szappan dió , mosásra

Információk

A szappanmag az Indiából származó Sapindus mukorossi fa gyümölcse. Kb. 15 m magasra nő. Érett gyümölcsök - szappanok, barnás-arany színű. Forgás után a napon szárítják. Megtartják kissé ragacsos állagot. A dió magja értéktelen, a héjat mosásra használják, amely értékes természetes szaponint tartalmaz. Mosás közben a dióhéjból szaponin szabadul fel, amely hatékonyan tisztítja és fertőtleníti a ruhaneműt. Csomag tartalmaz kis táskát is.

Felhasználása

A szappan anya tökéletesen alkalmas minden mosási hőmérsékletre (30 ° - 90 ° C, beleértve a gyapjút és a selymet is). A frottír törülközők kellemesen bolyhosak lesznek még szöveti lágyító nélkül is. A dió ideális általában szennyezett (különösen színes) vászonhoz, és megóvja a színeket. Fehér vászon és foltok esetén egy evőkanál sót kell hozzáadni a foltokhoz! Körülbelül 50 mosáshoz 250 g mosóanyával elegendő. Kímélőek a bőrre, ideálisak allergiások számára, ökológiai mosáshoz, maguk a színek és textíliák szelíd, nagy tisztítóképességgel rendelkeznek. A dió semleges szaga van, mosás után a ruhanemű enyhén szaga. Hozzáadhat néhány csepp kedvenc illóolaját is az intenzívebb illatokhoz. Alkalmas szeptikus tartályhoz.

UPOZORNENIE: