Termékeink

Hírek

29.5.2018
GLS futárszolgátlatal kuldjuk a csomagokat utánvételel is. Van magyarbankszámlánk K&H banknál ha elore szeretné fizetni a megrendelését. Egy csomag maximálisan 30 kg a szálítási díj csomagonként adot.

9.5.2018
Bármi kérdése lenne nehabozzon hivni minket a +421 948 103 105 mobil készulékes számra. Beszélunk magyarul

Ricinusolaj - ( 1 l )

Elérhetőség: Raktáron
Mennyiség: x 1 db
Ár áfaval: 3 935 Ft ( 3 100 Ft áfa mentes ár )
Mennyiség Kedvezmény
5 db És Több 7%
10 db És Több 10%

Megnevezés

Ricinusolaj, Castor oil, olaj

Felhasználása

A ricinusolajat szappanok, kenőanyagok, hidraulikus és fékfolyadék, fakenőanyagok, viaszok, poliamidok, gyógyszerek, parfümök, továbbá kozmetikai készítmények gyártásánál hasznosítják. Alkalmas száraz bőrre, segít eltávolítani a szemölcsöket és serkenti a bőr gyógyulását. Ismertek még a melegricinusolaj-borogatások a fájó ízületekre és izmokra.

Információk

A következő zsírsavakat tartalmazza gliceridek formájában: olajsav, linolsav, ricinolsav, sztearinsav, palmitinsav. A VIII. Magyar Gyógyszerkönyvben Natív ricinusolaj (Ricini oleum virginale) néven hivatalos.

Tulajdonságok

szín: Gardner 3,4
Víztartalom: 0,24% max
technikai tisztaságú
savszám: 0,97 mg KOH / g
Szappanosítás: 180 mg KOH / g
szappanosítható anyagok: 1,5% max
Forráspont: 313 ° C
hidroxil szám: 165 mg KOH / g
Sűrűség: 0,96
Törésmutató: 1,4790

Tárolás

10–30 °C hőmérsékleten, zárt tartályokban tárolandó, fénytől való hozzáférés nélkül. Zavarosság fordulhat elő hidegben, amelyet 40 °C feletti melegítéssel lehet eltávolítani.

UPOZORNENIE: