Termékeink

Hírek

29.5.2018
GLS futárszolgátlatal kuldjuk a csomagokat utánvételel is. Van magyarbankszámlánk K&H banknál ha elore szeretné fizetni a megrendelését. Egy csomag maximálisan 30 kg a szálítási díj csomagonként adot.

9.5.2018
Bármi kérdése lenne nehabozzon hivni minket a +421 948 103 105 mobil készulékes számra. Beszélunk magyarul

Glicerin, glycero 99,5% l - ( 5 l )

Elérhetőség: 7 napon belül elérhető
Mennyiség: x 1 db
Ár áfaval: 7 965 Ft ( 6 270 Ft áfa mentes ár )

Megnevezés

Glycerín - E422 , glycerín olaj , pharma 99,5% , glycerol , propán - 1,2,3-triol , INCI: Glycerin ,

Információk

A szisztematikusan propán-1,2,3-triol glicerin vagy glicerin egy higroszkópos, színtelen vagy enyhén sárgás, viszkózus folyadék, szagtalan, édes. A név a glicerin két jellegzetes tulajdonságából származik, nevezetesen édes ízéből és magas viszkozitásából. Az alap a γλυκύς görög szó, a glykys, a szlovák édes és latin szó Cera, azaz a viasz.

Felhasználása

-Élelmiszerekben a víztartalom megőrzésére, oldószerként, édesítőszerként alkalmazzák E422 néven.
cukor helyettesítése esetén kalóriatartalma kevesebb, mint a cukoré, bár édessége csak a cukor 60%-a.
-Mindazonáltal nem emeli a vércukorszintet és nem tápanyaga a fogszuvasodást okozó baktériumoknak.
-élelmiszerekben zsírsavak helyettesítésére is alkalmazzák
-a poliol, és a poliuretán gyártásának fő összetevője.
-a nitroglicerin alapanyaga
-köhögéscsillapítókban, szájvizekben, szappanokban, samponokban, fogkrémekben, krémekben egyaránt megtalálható
-gyógynövénykivonatok esetén az etanol helyettesítésére használják
-vérkészítmények folyékony nitrogénben való tárolása esetén megakadályozza a vérsejtek megfagyását
-kúpok és beöntések formájában hashajtónak használják, mert izgatja a bélfalat és hiperozmotikus hatása van.
-a kozmetikai iparban hidratáló krémek készítésére használják, mert elvonja a levegő páratartalmát, így meggátolva a bőr kiszáradását, de a túl sok glicerint tartalmazó krémek kiszáríthatják a bőrt
-a vízipipa-dohány alapvető összetevője
-füstgép-folyadékokban is előfordul, alapvető összetevője

Specifikáció

1,25 kg 99,5% tiszta
Forma: Tiszta, színtelen folyadék
Óvja a nedvességtől
Vegyi képlet: C3H8O3
RTECS: MA8050000
CAS-szám: 56-81-5
USA Merck Index: 14, 4484
EINECS-szám: 200-289-5
Kód: 313610501100
Moláris tömege: 92,1 g/mol
Olvadáspont: 17,8 °C
Forráspont: 290 °C
Sűrűség: 1,26 g/cm3

Tárolás

Ajánlott - zárt eredeti dobokban 40 ° C alatti hőmérsékleten

UPOZORNENIE: