+421 948 103 105
sk
en
hu
sk
en
hu

Termékeink

Hírek

26.6.2022
GLS futárszolgátlatal kuldjuk a csomagokat utánvételel is. Van magyarbankszámlánk K&H banknál ha elore szeretné fizetni a megrendelését. Egy csomag maximálisan 30 kg a szálítási díj csomagonként adot.

rnrnrnrn
26.6.2022
rnrnrnrn
rnrnrnrn
Beszélunk magyarul ha bármi kérdése van kérem nehabozzon hívni minket  +421948105105 telefonszámon.

Jojóbaolaj - ( 100 ml )

Elérhetőség: Raktáron
Mennyiség: x 1 db
Ár áfaval: 2 550 Ft ( 2 010 Ft áfa mentes ár )

Megnevezés

Jojóbaolaj , hidegen sajtolva , INCI meno: Simmondsia Chinensis Seed Oil , 100 %

Információ

A jojobaolajról azt mondják, hogy valójában folyékony, olajat idéző ​​viasz. Összességében ez az összes legértékesebb olaj. Minden bőrtípusra alkalmas, mert hasonló az emberi test által termelt anyagokhoz. Még természetes UV-szűrője is van 3 - 4. Az olaj tökéletesen felszívódik a bőrben, és nem hagy zsíros érzetet. Használat után bársonyosan puhát hagy.

Használat

Ez az egyik legértékesebb természetes olaj. Bármilyen bőrtípusra alkalmas. Fenntartja a bőr természetes nedvességét, rendszeres használatával az érzékeny, száraz és irritált bőr ismét ellenállóvá válik. A gyógyító tulajdonságokkal rendelkező gyógyító anyagok kiegyensúlyozott arányát tartalmazza. Néhány csepp jojobaolaj nedves hajba masszírozva lágyságot, puhaságot és természetes fényt ad nekik.

Specifikációk

INCI név: Simmondsia Chinensis Seed Oil

CAS-szám: 90045-98-0

EINECS-szám: 289-964-3

Megjelenés: Tiszta, világos sárga folyadék, jellegzetes szaggal

Kezdeti forráspont és forrásponttartomány:> 350 ° C

Lobbanáspont:> 200 ° C

Sűrűség (20 ° C-on): 0,86-0,87 g / cm3

Származási ország

Panama / USA / Izrael

Tárolás

Hűvös (max. Szobahőmérsékleten) és jól szellőző környezetben, gyújtóforrásoktól távol.

UPOZORNENIE: