+421 948 103 105
sk
en
hu
sk
en
hu

Termékeink

Hírek

26.6.2022
GLS futárszolgátlatal kuldjuk a csomagokat utánvételel is. Van magyarbankszámlánk K&H banknál ha elore szeretné fizetni a megrendelését. Egy csomag maximálisan 30 kg a szálítási díj csomagonként adot.

rnrnrnrn
26.6.2022
rnrnrnrn
rnrnrnrn
Beszélunk magyarul ha bármi kérdése van kérem nehabozzon hívni minket  +421948105105 telefonszámon.

Bogáncsolaj - ( 10 l )

Elérhetőség: Raktáron
Mennyiség: x 1 db
Ár áfaval: 26 820 Ft ( 21 115 Ft áfa mentes ár )

Megnevezés

Sáfrányolaj rafinált , olajözön , Bogáncsolaj , Carthamus Tinctorius (Safflower) Oil ,

Információk

A pórsáfrány (vagy sáfrányos vagy bogáncs) olaj egy lenmag- vagy tungolajhoz hasonló szárító növényi olaj. A bogáncshoz hasonló sáfránymagból préseljük, így néha sáfrányolajat néha bogáncsnak neveznek. Nagyon könnyű, enyhén sárga és sárgás, minimális szagú.

Felhasználása

A sáfrányos olajat is használják a fa befejezésére. Kiválóan alkalmas az épületen belüli fa bevonatra. Lehetséges sáfrányolaj is használható belső átalakításokhoz (fa burkolatok, bútorok, játékok stb.). A lenmag- és tungolajjal ellentétben a sáfrányos olajjal kezelt erdők nagyon sárgák és sötétek, világosak. A sáfrányos olaj vékony és így jól behatol a fába. Alkalmazható vastagabb olajokkal és viaszokkal is. Szükség esetén hígítsuk narancsolajjal vagy terpentinnel. dearomatizált fehér szellem. A sáfrány vízfelvételét akár 50 ° C-ig is növelheti. A magasabb hőmérséklet és a napfény felgyorsítja a kikeményedést. Fogyasztás: 1 l - 10 - 15 m2
Hígítás: Ajánlott 50 ° C-ra melegíteni. Nagyon vékony, ezért nincs szükség hígításra.

Specifikáció

INCI: Carthamus Tinctorius olaj
CAS-szám: 8001-23-8
EC szám: 232-276-5
Megjelenés: sárga folyadék
Szag: jellemző
Lobbanáspont: 100 ° C
Gyúlékonyság: Tűzveszélyes
Sűrűség (20 ° C-on): 0,923 g / cm3

Tárolás

Tárolja tiszta, száraz, jól szellőző helyen. A tartályt szorosan lezárva kell tartani. Tartsa távol a közvetlen napfénytől.

UPOZORNENIE: