+421 948 103 105
sk
en
hu
sk
en
hu

Termékeink

Hírek

26.6.2022
GLS futárszolgátlatal kuldjuk a csomagokat utánvételel is. Van magyarbankszámlánk K&H banknál ha elore szeretné fizetni a megrendelését. Egy csomag maximálisan 30 kg a szálítási díj csomagonként adot.

rnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrn
26.6.2022
rnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrn
rnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrnrn
Beszélunk magyarul ha bármi kérdése van kérem nehabozzon hívni minket  +421948105105 telefonszámon.

Tengeri só 10 kg - (1 db)

Elérhetőség: Raktáron
Mennyiség: x 1 db
Ár áfaval: 2 040 Ft ( 1 610 Ft áfa mentes ár )
Név

Tengeri só a medencéhez

Információ

- A legmagasabb tisztaságú: a legnagyobb tisztaságú (99,9% NaCl) finom forrásban lévő sónk maradék nélkül oldódik, különösen kíméletes a bőrhöz, és vegyszerek nélkül is természetes fürdőzést biztosít.

- Tiszta medencevíz: a só elektrolízise során a sóból klór képződik, és további klór hozzáadása nem szükséges. A medencesó fertőtlenítő hatású és tiszta vizet biztosít a fürdéshez.

- Receptünk az otthoni nyaraláshoz: "Sózd meg" egyszer a medencét a szezon elején sós medencesóval. Egy-két „sózás” az egész fürdőszezonra elég mediterrán beütéssel.

- Saját vizsgáló laboratóriumunk: HACCP minőségirányítással garantáljuk a legmagasabb termék- és folyamatbiztonságot. A medencesó megfelel a medencevíz kezelésére vonatkozó szabványoknak: EN973 A és EN14805.

- Sóból élünk: az Austria AG sóoldatai 1,2 millió tonna sót termelnek évente. Termelőhelyünk a Traunsee-tónál, az UNESCO kulturális világrégiójában az osztrák Alpokban, Európa egyik legmodernebb.

Műszaki adatok

Gyártó: Salinen
Származási ország: Ausztria

UPOZORNENIE: