+421 948 103 105
sk
en
hu
sk
en
hu

Termékeink

Hírek

26.6.2022
GLS futárszolgátlatal kuldjuk a csomagokat utánvételel is. Van magyarbankszámlánk K&H banknál ha elore szeretné fizetni a megrendelését. Egy csomag maximálisan 30 kg a szálítási díj csomagonként adot.

rnrnrnrn
26.6.2022
rnrnrnrn
rnrnrnrn
Beszélunk magyarul ha bármi kérdése van kérem nehabozzon hívni minket  +421948105105 telefonszámon.

Paraffinolaj - ( 1 l )

Elérhetőség: Úton
Mennyiség: x 1 db
Ár áfaval: 1 835 Ft ( 1 445 Ft áfa mentes ár )
Mennyiség Kedvezmény
5 db És Több 5%

Megnevezés

Paraffin gyógyászati ​​olaj , Paraffinum Liquidum

Felhasználása

Főleg fák kenőanyagaként használják, pl. bútorokra, de alkalmazható olajfestészetben is az olajfesték összetevőjeként.

Információk

A kozmetikában a paraffinolaj egy gyakran használt nyersanyag. Megtalálható masszázs- és fürdőolajokban, testápoló krémekben és olajokban. Ez egy színtelen, áttetsző és íztelen folyadék. A paraffinolaj előnyei, hogy könnyen kezelhető, olcsó és jó az ellenállóképessége.

Specifikáció

CAS szám: 8042-47-5
EK-szám: 232-455-8
Forma: folyadék
Szín: színtelen
Szag: szagtalan
Áramlási hőmérséklet: kb. 20 C
Lobbanáspont:> 170 ° C
Gőznyomás (20 ° C): <0,001 hPa
Sűrűség (20 ° C): 0,827 - 0,890 g / cm3
Oldhatóság vízben (20 ° C): gyakorlatilag nem oldódik
Hőbomlás:> 350 ° C
Viszkozitás, kinematika (40 ° C): kb. 50 mm2 / s

Tárolás

A tartályt jól lezárva, hűvös, jól szellőző helyen kell tartani. Hőtől távol tartandó.

UPOZORNENIE:

VESZÉLY:
H304: Lenyelve és a légutakba kerülve halálos lehet.
P301+P310: LENYELÉS ESETÉN: azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz.
P331: TILOS hánytatni.
P501: A tartalom/edény elhelyezése hulladékként a helyi/regionális/nemzeti előírásoknak megfelelően.